DSC01963.JPG

Mijn verhaal

Hoe fijn zou dat zijn; lekker in je vel zitten, fluitend naar je werk, vitaal en bevlogen medewerkers…. Met compassie begeleid en ondersteun ik je bij levens- en loopbaanvragen.

Naast counsellor en NLP coach geef ik workshops, ben ik echtgenoot, moeder van twee puberjongens, (schoon)zus, schoondochter, vriendin, zangeres bij een koor, sportieveling, organisator, grapjurk, pffff…………

En ja, ik probeer ook alle ballen in de lucht te houden en mijn best te doen. Door vallen en opstaan, en nog eens opstaan, weet ik waar ik blij en energiek van word. En ook waar mijn grenzen liggen. Waar ik af en toe best eens overheen stap. Door hier af en toe bij stil te staan maak ik keuzes en stel ik bij. Zowel op werkgebied als in mijn privéleven. Dat blijft een uitdaging.

Hoe werk ik

Het voelt geweldig mensen te helpen een hernieuwde kijk op de situatie te creëren. En er andere mogelijkheden worden aangeboord waardoor stappen worden gezet naar gewenste verandering. De antwoorden zitten in je, ik help je de juiste deur te vinden. De oplossingen zijn praktisch en passen bij je.   

Binnen het counsellingtraject werk ik met oefeningen vanuit Mindfulness en NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Deze psychologische technieken zijn praktisch toepasbaar. Je leert meer bewust te leven en anders om te gaan met stress, gedachten, gedrag en emoties. 

Bij mij praat je niet alleen ‘over’ het probleem. Ook ga je doen en ervaren. Dé succesfactor voor verandering. Ik zorg voor een veilige ‘leeromgeving’ waarbij jij je op je gemak voelt. Met een dosis humor wordt er ook gelachen. 

Kwaliteit en ervaring

Sinds 2011 ben ik werkzaam in mijn praktijk voor Counselling & Coaching. Ik heb de opleiding stresscounselling gevolgd bij Stichting Counselling Nederland en ben als registercounsellor aangesloten bij de ABvC (Algemene Beroepsvereniging voor Counselling). Ook sta ik ingeschreven in het register van de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg) en TCZ (Tuchtrecht Complementaire Zorg). 

Daarnaast ben ik NLP Master Coach Practitioner en internationaal gecertificeerd met erkenning van de NVNLP. Dit certificaat heb ik behaald bij Blissconsulting. In een later stadium heb ik trainer Annemie Hanssen van Blissconsulting ondersteund in het begeleiden van de NLP-cursisten.

Verder ontleen ik mijn kennis uit werk- en levenservaring en blijf ik me ontwikkelen door bijscholing, intervisie en supervisie.

15 Jaar heb ik in het bedrijfsleven gewerkt. Eerst als financieel administrateur, later als P&O contactpersoon. Ik zat in het sociaal medisch team en begeleidde het (preventief) ziekteverzuim. Daarnaast had ik een ondersteunende rol in de persoonlijke ontwikkelingstrajecten (POP) van de medewerkers.