Kosten

Duur, kosten en vergoeding

De duur en de kosten van het counsellingtraject zijn sterk afhankelijk van je hulpvraag. Je hebt gemiddeld tussen de vijf en acht sessies nodig van één tot anderhalf uur, eens per twee/drie weken. Soms is één sessie voldoende. De aard en de complexiteit van het probleem, maar ook jouw eigen betrokkenheid en inzet spelen hierbij een rol. Ik plan ruim de tijd voor een sessie zodat er altijd een mogelijkheid is voor uitloop. 

De kosten worden berekend op basis van een uurtarief, deze is € 69,-. Je ontvangt hiervan een factuur.

De meeste zorgverzekeraars verstrekken een vergoeding voor de kosten van counselling vanuit de aanvullende verzekering. Dit kost je geen eigen risico. In je polisvoorwaarden kun je vinden in hoeverre dit ook voor jou geldt. Counselling valt onder de alternatieve geneeswijze. Op de site Zorgwijzer.nl staat een overzicht van zorgverzekeraars die counselling vergoeden. Ik sta geregistreerd bij de ABvC en bij de RBCZ. Mijn AGB code is 90-042458. 

Ook je werkgever kan mogelijkheden bieden voor een tegemoetkoming in de kosten, zoals het Persoonlijk Ontwikkelingsbudget

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Je kunt me bereiken via info@hilmadekens.nl of 0598-854489.

 

WERKGEVERS

Voor werkgevers kan ik vooraf een offerte opstellen. Kosten ter preventie van ziekteverzuim kunnen gedekt zijn door de arbodienst. Dit is echter geheel afhankelijk van de afspraken die je als werkgever met jouw arbodienst hebt gemaakt.

Voor een vrijblijvende kennismaking kunt u me bereiken op 0598-854489 of via info@hilmadekens.nl.

Terug naar Welkom-pagina: klik hier.