Loopbaan

Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

Wat zijn jouw talenten? Hoe zet je ze in, in je werk en leven? En in welke werkomgeving haal jij het beste uit jezelf? Ontdek wat jij belangrijk vindt in je werk en wat de voorwaarden zijn om je kwaliteiten in je werk ook daadwerkelijk in te kunnen zetten. Als je dit op een rijtje hebt ga jij je droombaan visualiseren, waarna je een realistisch en haalbare stappenplan gaat maken.

Wanneer loopbaanbegeleiding

Het helpt je bij je zoektocht naar je ideale baan en geeft keuzemogelijkheden. Ook krijg je inzicht of je nu op de juiste werkplek zit of dat je iets aan je takenpakket zou kunnen bijschaven. Wanneer jij de baan hebt die bij jou past raak je bevlogen, gemotiveerd én krijg je een flinke dosis energie.

Kernkwaliteiten

Door het leggen van je kernkwadrant houdt jij jezelf een spiegel voor. Je leert niet alleen jezelf beter begrijpen, maar ook je collega’s en mensen uit je privé-omgeving. Je krijgt inzicht in je kernkwaliteiten; dat wat je van nature in je hebt en jou kleurt als mens. Je wordt je bewust van je valkuilen; een teveel van je kwaliteiten waarin je bent doorgeschoten. Het laat je zien welke stappen jij kunt zetten om minder diep in die kuil te vallen, je uitdaging. Ook wordt het duidelijk waarom jij juist veel kunt leren van mensen aan wie jij je irriteert. Ik gebruik hiervoor het Kern-kwadranten-spel van Daniel Ofman.

De weg van wens naar werkelijkheid

De verschillende stappen die nodig zijn om een plan te realiseren verlopen volgens een vaststaand natuurlijk proces. Deze worden benoemd in de creatiespiraal van Marinus Knoope welke we gaan doorlopen en onderzoeken. Waar blijf je steken? Wat gaat vlekkeloos? Wat heb je nodig om jouw plannen concreet te maken? De gecombineerde creatiespiraal met elementenvierhoek geeft antwoord op deze vragen en stelt vast wat voor persoonlijkheidstype je bent; lucht, water, aarde of vuur. Dit geeft je inzicht in jouw manier van werken en je (werk)relaties.

Locatie gesprekken

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijkruimte, maar ik kan je ook op je werk of op een andere gewenste locatie bezoeken.

Duur en kosten

Er vinden gemiddeld 5 sessies plaats. Het aantal en de duur hangt af van jouw behoefte en eventuele coaching op persoonlijke thema’s. Een sessie duurt circa één tot anderhalf uur, eens per twee/drie weken. Ik plan ruim de tijd voor een sessie zodat er altijd een mogelijkheid is voor uitloop.

De kosten zijn € 69,- per uur voor particulieren. Het intakegesprek kost € 89,- Je ontvangt hiervoor een factuur. De kennismaking is gratis. Voor bedrijven en organisaties wordt een offerte gemaakt.

Je werkgever en diverse regelingen, zoals reïntegratietrajecten en het Persoonlijk Ontwikkelingsbudget, kunnen mogelijkheden bieden voor een tegemoetkoming in de kosten. Je kunt in overleg gaan met je werkgever in hoeverre dit voor jou geldt.

Ik nodig je van harte uit om elkaar te leren kennen. Dit kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Je kunt me bereiken op 0598-854489 of via info@hilmadekens.nl

Terug naar Welkom-pagina: klik hier.